NOVICE


7.marec 2015 - NOVA SPLETNA STRAN

Vse o varstvu psov, si lahko zdaj preberete na novi spletni strani - http://www.varstvo-psov.si/

Vse o naših bernskih planšarjih in mladičkih pa na tem naslovu: http://ninabester.wix.com/luribee

 

16.12.2013 - Naši mladički so stari 8 tednov. Več njihov slik sli lahko ogledate tukaj http://ninabester.wix.com/luribee

27.10.2013 - Mladički so stari 1 teden. Pridno rastejo, saj so že podvojili svojo rojstno težo.

 

20.1.2013 - V nedeljo, 20.10. je Bibi skotila 6 mladičkov - 3 samčke in 3 samičke. Vsi se odlično počutijo. Za več informacij, me kontaktirajte: nina.bester@gmail.com

 

3.10.2013 - V drugi polovici oktobra (okrog 20.10.) pričakujemo naše prvo leglo. Ponosna starša mladičkov sta Bibi (Devael Absolutely Beautiful) in Reider (Ghostrider From Orsina's Land).

Oba starša sta tipicna predstavnika svoje pasme in prijetnega znacaja. Mladicki bodo odrašcali v družinskem okolju in bodo seveda tudi primerno socializirani :) Ob odhodu v nov dom bodo cepljeni, razglisteni in cipirani, dobili pa bodo tudi svoj rodovnik in potni list.

 

Za vec informacij me kontaktirajte nina.bester@gmail.com ali 040 761 932.

Starša legla - Bibi in Reider


Bibi na 43.dan brejosti :)


16.9.2013 - Ultrazvok je potrdil brejost naše psičke Bibi :-) Ponosni očka mladičkov je Rider (GhostRider From Orsina's Land). Mladičke pričakujemo okrog 20.oktobra. Več infromacij kmalu, lahko pa me tudi kontaktirate preko maila (nina.bester@gmail.com) ali telefona - 040 761 932.16.9.2013 - Zaradi nacrtovanega legla do nadaljnjega ne sprejemamo novih pasjih varovancev. Za stare stranke pa se bomo potrudili, da jim bomo ustregli po naših najboljših moceh. Hvala za razumevanje!

23.4.2013 - Bibi je 6. aprila opravila vzrejni pregled z odlično oceno. V drugi polovici leta načrtujemo naše prvo leglo. Za več infromacij me lahko kontaktirate: nina.bester@gmail.com


20.1.2013 - Prilagam slikice iz pasjega silvestrovanja z mojimi pasjimi varovanci :)

Več slik pa v albumu na mojem Facebook profilu: Nina Bešter

23.12.2012 - Želimo Vam vesel Božič in srečno ter uspešno v novem letu! Vašim ljubljenčkom pa želim, da bi jim prazniki minili čimbolj mirno in brez pokanja, predvsem na najdaljšo noč v letu... Mi bomo ponovno silvestrovali v pasji družbi, slikice sledijo...:-)

 

22.11.2012 - razstavni uspehi naše lepotičke :)
IHA Tulln(A), 30.9.2012 - odl.1/4, PRM, JCH A
CACIB Koper, 14.10.2012 - odl. 1, CAC, rCACIB
VSSÖ club show (A), 27.10.2012 - odl.1/9, CAC
CACIB Vrtojba (SLO), 10.11.20112- odl.1/2, CAC, rCACIB
CACIB Vrtojba II (SLO),11.11.2012- odl.1/2, CAC
CACIB Zagreb (CRO), 17.11.2012 - odl.1/3, CAC, rCACIB
CACIB Zagreb (CRO), 18.11.2012 - odl.2/3, rCAC

 

Nekaj slik z našega poletnega dopusta :)
Dodala sem tukaj nekaj slik novih pasjih varovančkov :)


5.9.2012 - Pa smo dočakali september in s tem tudi naš dopust :) Odsotni bomo od 9.-23.septembra. Po 23.septembru pa se spet vidimo :)

 

13.7.2012 - 10.junija je minilo 1 leto odkar sva z Uršo poleteli proti Španiji in se po nekaj dneh vrnili z mojo novo malo kepico. Kar ne morem verjeti, da je minilo že eno leto :) Bibi je res krasna psička. Mislim, da karakterno boljše psičke ne bi mogla dobiti. Čeprav ima samo 1 leto, je zelo pridna, poslušna in umirjena psička. Obožuje stare in nove pasje prijatelje, stare in nove človeške prijatelje... Psička, ki mi je popolno pisana na kožo. V teh dneh, ko je bilo zelo vroče, smo se dvakrat dnevno hladili v Kamniški Bistrici, kjer Bibi veselo plava in prinaša oziroma odnaša palčke in igrače :) Seveda nama pri tem delajo družbo tudi pasji varovanci. Nekateri pogumno zaplavajo skupaj z Bibi, nekateri pa samo namakajo tačke in njihove smrčke ali pa se na daleč izogibajo vode. Na našem vrtu smo jim postavili tudi otroški bazen, ki se je seveda spremenil v pasjega, kjer si psi čez dan lahko hladijo tačke. Tisti, ki me spremljate na Facebooku, ste lahko videli kateri kužki so bili v zadnjem času pri meni, za tiste ki ne, pa sem prilagam nekaj slik :) Tokrat bi izpostavila le mešančka Sama (po domače Jack), ki je bil pri meni prejšnji teden. Jack je 9 mesečni mešanček, ki se od ostalih psov razlikuje le po tem, da ima 3 tačke, drugače pa živi popolnoma normalno življenje. Hodi na sprehode, divja s pasjimi kolegi,... Jack je najdenček in išče nove lastnike. Več o njem si lahko preberete TUKAJ, za še več informacij pa kontaktirajte njegovo začasno skrbnico Mojco.
7.6.2012 - Novičke!
Spet je minilo kar nekaj časa, odkar sva se zadnjič javili na najini strani. Vmes sva obiskali kar nekaj razstav in Beebee je dosegla naslednje rezultate :) V Wieselburgu je v konkurenci štirih mladih psičk dobila oceno odlično 1 in PRM, na italjanski specialki odlično oceno, na CAC Koroška odlično 1, PRM in JBOB, na svetovni razstavi v Salzburgu odlično oceno ter na CAC Hrušica odlično 1, PRM in njen prvi BOB! :) V Hrušici sta se skupaj z Athosom (Athos Bernieshine) pomerila tudi v parih in zasedla odlično 3.mesto, hkrati pa je Bibi na tej razstavi zaključila JCH SLO :) Opise, ki jih je dobila na razstavi, si lahko preberete na Bibini podstrani. Praznovali pa smo tudi Athosov 7.rojstni dan. Z Bibi mu želiva še veliko zdravih in poskočnih leti!! :)
Seveda se je v tem času pri meni čuvalo kar nekaj kosmatincev :) Weimaranec Roy in mešanka Carolina, pitbullka Poppy, višavka Megi, cotonček Jimmy, bearded collika Tara, howavartki Allegra in Leksi, labradorec Lun, belgijski trio - Kiss, Saia in Emily, bernka Bajka, francozek Sky, mešanca Ave in Skipi, basset Arni, španski hrt Jon, silky terrier Suki in škotski terrier Piko, shih tzu Ari, v teh dneh pa mi družbo delajo višavček Billy in hrtici Clara in Una. Nekaj slik si lahko ogledate spodaj, več pa na že znani lokaciji: KLIK


3.4.2012 - Vse najboljše BeeBee!
Kar ne morem verjeti, da je naša pasja gospodična včeraj "upihnila" njeno prvo svečko. Zdi se mi, kot da sem jo včeraj pripeljala v Slovenijo, ampak ne, Bibi ima že eno leto! Rojstni dan je praznovala skupaj z njenimi tremi pasjimi gospodiči - z Athosom, Bestom in Tajem. Od zadnjega javljanja na moji strani se je zgodilo kar nekaj stvari. Bibi je zaključila njen prvi mladinski šampionat (JCH CRO) in odprla Avstrijskega. Več o razstavah pa na podstrani "Moji psi". Prejšnji mesec smo dočakali tudi Bibino prvo gonitev, zato so se v zadnjem mesecu pri nas čuvale samo psičke in kastrirani samčki. Od zadnjega javljanja so se pri meni čuvali: labradorka Čarna, belgijske ovčarke Kiss, Saia in Emily, beaglica Billy, nemški bokser Virgo, kavalirček Sky, bernka Bajka in yorkica Zoya, angleški koker Pitt, howavartki Allega in Leksi, šeltika Didi in kavalirka Lin, trije bišoni Diggy, Pupa in Gigi, irska seterka Sky, zlata prinašalka Toya, gladkodlaka prinašalka Toffee, kraljevi pudljici Lina in Bri, mešanec Jakob, mešanka Ajka in francoski buldoginji Pretty in Ginger. Zelo raznolika pasja druščina, a moja Bibi prav vse sprejme z mahajočim repkom :) Za konec prilagam še nekaj slikic za tiste, ki nas ne spremljate preko Facebooka. Več slik mojih varovančkov pa je vidnih tukaj: KLIK (Facebook album).
24.1.2012 - Uspešen skok v novo leto! :)
Čas kar leti, spet je okrog en mesec, odkar sem se zadnjič javila na strani. Silvestrovali smo v pasji družbi, tako da so vsi kosmatinci brez težav preživeli verjetno najbolj glasno noč v letu. Skupaj z nama so bili: francoski buldoginji Pretty in Ginger, basset Arni, koker španjel Pitt, howavartki Allegra in Leksi, malamut Frederik, in seveda najina kosmatinca, BeeBee in Tai :) Zdaj pa imam v varstvu avstralski ovčarki Terro in Lily, bernko Bajko in yorkico Zoyo ter dva malo drugačna "psa",...dve mački Gipsy in Pumo :) Spodaj si lahko ogledate nekaj slikic.

V začetku januarja sva se tudi udeležili razstave v Ljubljani, kjer je Bibi v soboto dobila pdb, v nedeljo pa odl1 in PRM. Razstavljala sem tudi kraljevo pudljico Lino, ki je na specialni razstavi dobila zp1 in BISS baby :)

foto: Jan (www.poodlefanforum.com) 

>>Starejše novičke <<